8.5 C
New York
zaterdag 20 april 2024

Open Dag bij Waterscouting “De IJssel” op 16 september

Waterscouting “De IJssel” opent op zaterdag 16 september haar deuren voor een Open Dag. Jong en oud krijgen de kans om de wereld van de waterscouting te ontdekken, en kennis te maken met onze enthousiaste leden en leiding.

Tijdens deze Open Dag hebben bezoekers de mogelijkheid om mee te doen met echte scoutingspellen, onze boten te bekijken, de unieke sfeer rond het kampvuur te ervaren en een rondleiding te volgen over het scoutingterrein.

Datum: zaterdag 16 september
Tijd: 10:00 – 13:00
Locatie: Van Gennepweg 5, 2911 BS, Nieuwerkerk aan den IJssel

Na de open dag biedt de vereniging gelegenheid om nog een keer (gratis) mee te doen om te kijken of waterscouting iets voor je is. Lid worden kan vanaf 4 ½ jaar, voor elke leeftijdsgroep is er een speltak. Meer informatie over Waterscouting “De IJssel” vindt u op www.waterscouting-deijssel.nl en https://nl-nl.facebook.com/Waterscoutingdeijssel.

Advertentie