8.5 C
New York
maandag 29 april 2024

SBKZ lezing ‘ Kunst gecreëerd door AI (Kunstmatige intelligentie)’

Op dinsdag 12 september is er weer een lezing van stiching Beeldende Kunst Zuidplas (SBKZ) door Henk ten Hoopen en Laila Bakker over AI, een afkorting van artificial intelligence (in het Nederlands: Kunstmatige intelligentie)

In de presentatie zal worden ingegaan op de visie op kunst door de eeuwen heen. Van de muurschilderingen in de grotten van Lascaux tot de banaan met ductape aan de muur geplakt en kunst gecreëerd door de computer. Kun je AI kunst herkennen? Je zult het zelf mogen beoordelen. Het zal een interactieve bijeenkomst zijn. Laila Bakker zal ons meenemen in het daadwerkelijk creëren van AI kunst. De zaal mag met suggesties komen voor een, ter plaatse, te creëren kunstwerk,

Tenslotte een discussie of AI als echte kunst kan worden gekwalificeerd en wat beschouwen we als “kunst”? De lezing wordt gehouden in dorpshuis Swanla, Burg. Klinkhamerweg 86 te Zevenhuizen en duurt van 20.00 uur tot 22.00 uur.

Vanaf heden kunt u voor deze lezing inschrijven en betalen Voor de lezingen geldt de volgende betalingsregeling: Voorkeur heeft vooraf inschrijven en betalen: Inschrijven via: sbkzuidplas@gmail.com met vermelding van Lezing 12 september

Betaling: op rekening NL85RABO 0316 1614 89 o.v.v. Lezing 12 september Vrienden betalen: € 5. Overige belangstellenden: € 12. Bij betaling aan de zaal op de avond van de lezing liefst per pin betalen. Cash alleen indien niet anders mogelijk.

Advertentie