8.5 C
New York
vrijdag 3 mei 2024

Social Friday in ’t Blok

Veel jongeren in Nederland willen nieuwe mensen ontmoeten, maar weten niet goed hoe ze dat moeten aanpakken. Herken jij dit? Social Friday has your back! Jongerenwerk ZO! organiseert een Social Friday activiteit in gemeente Zuidplas op 29 september. Ook in veel andere Nederlandse steden en dorpen wordt Social Friday georganiseerd voor jongeren tussen de 12 en 30 jaar oud. Sociale boost Heel veel jongeren in Nederland zouden graag nieuwe mensen willen ontmoeten, maar weten niet hoe goed hoe ze dat moeten aanpakken. Om jongeren te helpen om op sociaal vlak weer beter in hun vel te zitten, organiseren we landelijk voor de derde keer Social Friday.

Jolanda van Gerwe is oprichter van Stichting Join us en organiseert Social Friday. “Dat broodnodige zetje, dat is precies wat Social Friday biedt aan jongeren tussen de 12 en 30 jaar: een gezellige avond met andere jongeren die óók dat duwtje in de rug nodig hebben.” Tijdens deze avond ontmoeten jongeren alleen maar gelijkgestemden die het ook fijn vinden nieuwe mensen te leren kennen. Op tientallen plekken in het hele land kunnen jongeren op vrijdagavond 29 september 2023 anderen ontmoeten tijdens een toffe Social Friday activiteit.

Social Friday in ‘t Blok De Social Friday activiteit: Casino Night: samen leuke spellen spelen en plezier maken.

De avond start om 18.00u met gezellig samen eten, waarbij rekening wordt gehouden met allerlei dieetwensen (halal, vega, vegan,etc). Om 19.30u begint de activiteit. De locatie is ‘t Blok, IJsermanpad 1. Ben jij er gezellig bij? Jongerenwerker Melanie van Os helpt je op weg deze avond. Schrijf je snel in via www.socialfriday.nl!

Social Friday vindt dit jaar voor de derde keer plaats en is onderdeel van de Week Tegen Eenzaamheid. De avond wordt georganiseerd door Join Us, een stichting die eenzaamheid bij jongeren aankaart en aanpakt. Samen laten we jongeren meedoen!

Advertentie