8.5 C
New York
woensdag 19 juni 2024

Schilder- en tekenlessen van start bij Camino

Schilderen en tekenen vormen niet alleen een ontspannende bezigheid, maar bieden ook de mogelijkheid om je te verdiepen in onderwerp, kleur en techniek. Tijdens de gezellige en inspirerende schilder- en tekenlessen die binnenkort bij Camino van start gaan, wordt gezamenlijk aan creaties gewerkt. Uiteraard is er ook ruimte voor eigen ideeën. Onder deskundige begeleiding van beeldend kunstenaar Nelleke van Zwieten gaan de deelnemers aan de slag.

Mis deze kans niet om jouw creatieve kant te ontdekken en sluit gezellig aan. Enige ervaring is een pluspunt, maar zeker niet vereist. Belangrijkste is om met elkaar plezier te beleven aan het creëren van kunst. Benodigde materialen worden voor de deelnemers beschikbaar gesteld.

Praktische informatie:
Data: 6, 13, 20, 27 oktober | 3, 17, 24 november | 1 december
Tijd: 10:00-12:00 uur
Kosten: €5,00 per les, inclusief materiaal
Aanmelden: via de website https://www.centrumcamino.nl/programma/schilderen/

De lessen worden gegeven in een serie van zes, maar het is ook mogelijk aan een enkele les deel te nemen.

Advertentie