8.5 C
New York
dinsdag 25 juni 2024

Ron Fresen en Wilma Borgman over de ins en outs van politieke landschap

NOS verslaggevers Ron Fresen en Wilma Borgman verzorgen in Cultuurhuis Swanla een interactieve avond over alle ‘ins en outs’ in ons politieke landschap.

Ron Fresen is onder andere bekend van het tv-programma Het Gesprek en het interview met de minister president. Hij was politiekverslaggever bij de NOS en stond vaak op het Binnenhof als vaste correspondent. Ron Fresen heeft enige tijd geleden afscheid genomen van het NOS journaal.

Wilma Borgman werkt sinds 1996 als verslaggever Den Haag bij de NOS. Onlangs schreef ze het boek De Prijs van de Macht, waarvoor ze de liberale partij VVD meer dan 20 jaar heeft gevolgd. Ze geeft ons een kijkje achter de schermen en geeft haar visie over hoe het kan dat de VVD zo succesvol is geworden.

Een unieke kans om Wilma Borgman en Ron Fresen samen te ontmoeten.

De lezing is georganiseerd door de Bibliotheek De Groene Venen, Boek- en kantoorhandel Burger (Waddinxveen) en Swanla. Kaarten zijn te bestellen via de website van theater Swanla of via de website van bibliotheek De Groene Veenen

Advertentie