8.5 C
New York
woensdag 19 juni 2024

Voorlichting Autisme bij vrouwen door Stichting KernKracht en GGZ Rivierduinen

Op donderdagavond 28 september is er in de Veste (Gouda) een voorlichting Autisme bij vrouwen. Autisme pakt anders uit bij vrouwen als bij mannen. Wil je hier meer over weten, kom dan naar deze voorlichting! Inloop vanaf 19.00 uur; voorlichting van 19.30 tot 21.30 uur.

Een ervaringsdeskundige van KernKracht vertelt haar verhaal en een psychiater en systeemtherapeut van poli Autisme van GGZ Rivierduinen houden een presentatie. Deze voorlichting is voor iedereen die interesse heeft in dit onderwerp. Er is voldoende ruimte om vragen te stellen.

Wil je deze voorlichting bijwonen? Meld je dan vóór 27 september aan bij Maartje Weeda. E: mweeda@kernkracht.nl of M: 06 48507877, kan ook via WhatsApp. De voorlichting vindt plaats bij de Veste, Ridder van Catsweg 300, 2804 RS Gouda. www.kernkracht.nl

Advertentie