8.5 C
New York
woensdag 17 juli 2024

Pakjesbezorger belandt in de sloot tussen Nieuwerkerk en Moordrecht

Een pakjesbezorger is om maandagavond 25 september iets na 19:00 uur in de sloot terechtgekomen naast de Paralelweg-Noord tussen Moordrecht en Nieuwerkerk aan den IJssel.

De pakjesbezorger reed vanuit de richting van Moordrecht richting Nieuwerkerk aan den IJssel. Door onbekende oorzaak raakte het voertuig in een slip, maakte een koprol, raakte een boom en kwam na een volgende koprol rechtop tot stilstand in de naastgelegen sloot.

Het ongeval was zichtbaar vanaf de A20 waardoor enkele automobilisten op de vluchtstrook stopten en over de vangrail klommen om hulp te bieden. De Nieuwerkerkse Brandweer is samen met het duikteam uit Capelle aan den IJssel en Gouda ter plaatse geweest. De brandweer heeft, met een ladder, de man vanaf het dak van zijn bestelbus geholpen.

Behalve een geschrokken bestuurder en een geschampte boom is er alleen materiële schade aan het voertuig. Uit de ademtest van de politie blijkt dat het ongeval niet door teveel alcohol veroorzaakt is. De pakjesbezorger had voor het ongeval al alle pakketjes afgeleverd.

Uiteindelijk is het zwaargehavende voertuig met 2 bergingsvoertuig uit het water getrokken, waarbij een van de bergers kopje onder in het water ging om de trekbanden te bevestigen aan het voertuig.

Berger in het water – foto : Nieuws op Beeld / Jeffrey Jacobs
Advertentie