8.5 C
New York
maandag 29 april 2024

Brains activiteiten ook in Moerkapelle in volle gang

Het officiƫle startsein van het nieuwe seizoen Brains, het activiteitenprogramma voor basisschoolleerlingen in Zuidplas, werd vandaag in Moordrecht gegeven. Echter werd in Moerkapelle al voor de tweede week via Brains gesport bij tennisvereniging Love 70.

De vereniging, sinds kort onder leiding van professioneel tennisser Irene Zorg kreeg maar liefst 60 aanmeldingen voor de woensdagmiddag activiteit.

Irene zorg: De jongste tenniser is nog maar drie jaar.

rene zorg: “De jongste tenniser is nog maar drie jaar”.Twee woensdagen achter elkaar, werden er speelsgewijs concentratie en bewegingsoefeningen gedaan waardoor de kinderen ongemerkt hard aan het werk zijn.Ā 

Zorg is 30 uur in de week professioneel aan het tennissen en geeft bij de vereniging in Moerkapelle ook nog eens 30 uur in de week les. De lessen worden elke dag van de werkweek gegeven aan jonge of oude sportievelingen. Een beginner die graag de basisprincipes van tennis wil leren, een gevorderde speler die zijn vaardigheden wil verbeteren, iedereen is welkom bij de tennisvereniging Love’70 van Moerkapelle.

Meer informatie lees je op de website vanĀ www.tennispadelmetzorg.nl

Advertentie