8.5 C
New York
vrijdag 19 april 2024

Lekkend vat in Moordrecht leidt naar andere opiumwet overtreding

Een lekkend vat dat op donderdagmorgen 28 september aan de Prins Bernhardstraat in Moordrecht werd aangetroffen, heeft de politie geleid naar een garagebox. Daarin werd een overtreding van de opiumwet aangetroffen. Details werden nog niet gegeven over wat er precies in de garagebox is aangetroffen. Het forensische onderzoek is nog gaande.

De eerste vondst werd gedaan na een melding van een lekkage in de garagebox. Daarin werden meerdere vaten aangetroffen die gebruikt zouden kunnen worden voor drugsproductie. Hierbij zijn een aantal zaken meegenomen door de politie en de rest wordt nu door een gespecialiseerd bedrijf afgevoerd.

Omdat de politie met zekerheid wilde weten dat er niks in de andere garageboxen stond, werden alle andere boxen ook geopend. Hierbij werd volgens de aanwezige politie een ‘grote overtreding van de opiumwet’ aangetroffen.

De politie kon niet vertellen of deze vondst iets te maken heeft met de inhoud van de andere box. De inhoud wordt door de politie voor het verdere onderzoek afgevoerd. De politie en gemeente Zuidplas zijn al vanaf einde van de ochtend op de locatie aanwezig.

Advertentie