8.5 C
New York
zondag 10 december 2023

Rotta Kapoentjes – op avontuur in de herfst

Het weer is duidelijk aan het veranderen, de zomer is nu echt voorbij. We wisselen de zomer in voor de herfst, langzaam maar zeker verandert de natuur. Heb je al eens goed om je heen gekeken? Zie je de natuur al iets veranderen? Heb je bijvoorbeeld de eerste kastanjes al gevonden?

Kom je met ons mee ontdekken wat er in de herfst allemaal verandert in de natuur?Kom dan op woensdag 11 oktober gezellig naar Trefpunt! We gaan daar naar buiten om te ontdekken wat er tijdens de herfst gebeurt in de natuur. Trek dus stevige schoenen of laarzen aan, want we gaan lekker buiten rondstruinen.

Kom je ook woensdag 11 oktober van 14:00 tot 15:30 uur? Meld je aan via jeugd@rotta-natuur.nl (aanmelden is verplicht). De kosten zijn €2,- en wij zorgen voor wat drinken en iets lekkers. We verzamelen op het Trefpunt, Hoeksekade 164 te Bergschenhoek. Rotta Kapoentjes zijn kinderen van 4 t/m 6 jaar en zijn elk onder begeleiding van een ouder, verzorger of grootouder.

Advertentie