8.5 C
New York
maandag 29 april 2024

Audio Visueel Festival van het Westen – 7 oktober in Op Moer Moerkapelle

Op zaterdag 7 oktober organiseren de audiovisuele werkgroepen Pixana en Westland van de Nederlandse Vereniging voor Beeld en Geluid (NVBG) het jaarlijkse AV-Festival van het Westen in het Dorpshuis Op Moer in Moerkapelle.

De NVBG is een vereniging van fotografen en videofilmers die audiovisuele shows maken. De honderden leden hebben in totaal 40 audiovisuele producties ingezonden, waarvan er 35 zijn geselecteerd voor vertoning op een groot scherm van 4,5 meter. Het publiek, waarvoor geldt dat iedere liefhebber van beeld en geluid hartelijk welkom is, fungeert als jury en kent aan iedere vertoonde productie een waardering toe die uiteindelijk resulteert in een derde, tweede en eerste prijs.

Er zijn 3 categorieën: Natuur, Creatief en Vrij. Er zijn 3 projectieblokken met telkens andere shows te bewonderen. Blok 1 begint om 11:00 uur, blok 2 om 13:15 uur en blok 3 om 14:45 uur. Voor iedereen die méér wil doen met haar of zijn foto- en/of videofilmopnamen is dit een unieke gelegenheid om kennis te maken met de boeiende audiovisuele hobby. Een dag vol beeld en geluid! De entree is € 10,00 voor de gehele dag. Meer informatie: https://nvbg.nl/berichten

Advertentie