8.5 C
New York
zondag 5 mei 2024

Kunstkade Waddinxveen zoekt creatieve ideeën

Maatschappelijk cultuurplatform KunstKade wil het culturele leven in Waddinxveen aanmoedigen. Daarom organiseert KunstKade een bijeenkomst waarin men culturele- en kunstactiviteiten gaat verzamelen voor de Nationale Kunstweek. Heeft u een creatief en kunstrijk idee voor deze week van, voor en door Waddinxveners? Meld u dan aan voor de bijeenkomst op 10 oktober 2023 via kunstkade@waddinxveen.nl.

Kom ook naar het Anne Frankcentrum

De bijeenkomst vindt plaats in het Anne Frank Centrum, Jan van Bijnenpad 1 in Waddinxveen. U bent welkom vanaf 18:45 uur. De avond start om 19:00 uur en duurt ongeveer tot 22:15 uur.

We praten bij en kijken vooruit

Tijdens de avond praten de aanwezigen elkaar bij over wat er afgelopen jaar is gebeurd en wat KunstKade nog meer kan betekenen. Daarna vullen de aanwezigen samen het KunstKade moodboard in met culturele activiteiten die tijdens de Nationale Kunstweek van 11 tot en met 19 november kunnen plaatsvinden. U krijgt volop gelegenheid om uw idee te presenteren en afspraken te maken over de uitvoering. Zo laat u Waddinxveen (mee)genieten van uw schitterende idee!

Meer weten?

Meer informatie over KunstKade vindt u via www.waddinxveen.nl/kunstkade

Advertentie