8.5 C
New York
woensdag 17 juli 2024

112 Dag Waddinxveen druk bezocht (video)

De 112dag in Waddinxveen, georganiseerd door politie team Waddinxveen-Zuidplas, is op zaterdag 7 oktober druk bezocht. Diverse hulpdiensten hadden de dienstvoertuigen uitgestald voor een bezoek door de bezoekers. Daarnaast waren er diverse kraampjes met informatie zoals de buurtpreventie op het binnenplein van het politiebureau.

Maar vooral de jongste bezoekers dromen van een toekomst bij de politie of bij de brandweer. Daarom mochten ze oefenen bij de Jeugdbrandweer van Waddinxveen, de container vol hulpmateriaal van het STH bewonderen, een cel van binnenkant bekijken, een ME pak aantrekken of op de politiemotor plaatsnemen.

Zowel de politie als de brandweer hadden diverse demonstraties gepland maar tijdens de open dag moest er een demonstratie van de brandweer worden geannuleerd, een dier in nood verderop in Waddinxveen moest geholpen worden.

Meer foto’s op ons Facebook album

Foto’s : Eelco Slingerland en André Muller

Advertentie