8.5 C
New York
vrijdag 3 mei 2024

Wereldmuziek  met Hildegard Mandos  & Friends in Cultuurhuys De Kroon

Zangeres, basgitariste, muziekdocente en componiste Hildegard Mandos heeft een prachtige kleurrijke stem waarmee ze meertalige liedjes zingt. In haar  muziekstijl vermengt ze Jazz met Bossa Nova en andere Zuid-Amerikaanse ritmes. In het programma Follow your Bliss is Hildegard Mandos zaterdag 28 oktober te horen en te zien in Cultuurhuys De Kroon in Waddinxveen. Samen met pianiste, accordeoniste en zangeres Jina Sumedi en drummer/percussionist Marius Tjon speelt zij wereldmuziek met elementen van Soul en Afro met teksten in het Engels, Frans, Portugees en Nederlands.

Ontstaan vanuit de visie je hart te volgen, mensen te inspireren hun eigen unieke waarde te ontdekken, te ontwikkelen en daarvan te genieten. Het trio kent een bijzonder grote synergie; Jina, Tjon en Hildegard voelen elkaar haarfijn aan waardoor de muziek een speels en ook gegrond karakter krijgt.

Los van dat de liedjes prachtig zijn is er ruimte voor creativiteit waardoor alle bandleden de muziek nog een lift geven met de gezamenlijk gemaakte arrangementen. Dat resulteert in verrassende momenten in de muziek waarbij de luisteraar relaxed kan dagdromen recht naar het hart, maar ook heerlijk kan bewegen omdat de muziek energie geeft.

Het concert begint om kwart over acht en de toegangsprijs is 20 euro, dit is inclusief een drankje. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van de Kroon of aan de balie.

Advertentie