8.5 C
New York
woensdag 17 juli 2024

Voorraad fietscomputers aangetroffen bij nachtelijke verkeerscontrole

De politie team Waddinxveen-Zuidplas hield in de nacht van 16 oktober van 02:30 tot 04:30 uur een controle van het autoverkeer op de N219 tussen Nieuwerkerk aan den IJssel en Zevenhuizen. Aandachtspunt bij deze controle is het tegengaan van mobiel banditisme. Daarnaast werden enkele bestuurders enkele bestuurders gecontroleerd op het gebruik van alcohol en/of verdovende middelen.

Volgens de politie konden de meeste mensen hun weg naar werk vervolgen of waren ze op weg naar vakantie. Echter een van de bestuurders had wat uit te leggen. Hij had een ongeldig verklaard rijbewijs, reed onder invloed, had een paar strafbare steekwapens aan boord, het rijbewijs van een overleden persoon op zak en een lading vermoedelijk gestolen fietscomputers van elektrische fietsen achter in de auto.

De persoon is aangehouden en de auto met de aangetroffen goederen zijn in beslag genomen. De politie raadt mensen aan om fietscomputers altijd mee te nemen en ze niet te laten zitten.
(Foto : Politie Waddinxveen-Zuidplas)

Advertentie