8.5 C
New York
woensdag 17 juli 2024

Eet mee met de Fairtrade wereldlunch!

Van 28 oktober tot en met 5 november is het Fairtradeweek. Deze staat dit keer in het teken van klimaat en wereldmaaltijden. Daarom organiseert het kernteam Zuidplas Fairtrade i.s.m de Wereldwinkel en het Duurzaamheidsplatform op zaterdag 4 november een wereld lunch in het café van de bibliotheek de Groene Venen van Nieuwerkerk ad IJssel, Batavierlaan 1 .

De lunch zal bestaan uit Fairtrade etenswaren van de Wereldwinkel en verse , lokale biologische producten, die zorgen voor een lage of zelfs positieve klimaatimpact! U bent van harte welkom vanaf 13.00 uur. Wel vragen wij een kleine bijdrage van 5 euro voor eten en drinken en vragen we u zich uiterlijk 31 oktober op te geven via fairtradezuidplas@gmail.com. Wees snel, het aantal plaatsen is beperkt.

Advertentie