8.5 C
New York
vrijdag 19 april 2024

Workshop hechting met je baby voor aanstaande ouders

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) organiseert in november twee online workshops met als thema: Ouderschap en hechting met je baby voor aanstaande ouders.

De workshop is bedoeld voor vrouwen die ongeveer 24 weken zwanger zijn. Die vrouwen worden en hun partner zijn de doelgroep voor deze gratis online workshop Ouderschap en hechting met je baby!

De workshop behandelt een aantal vragen. “Moeder of vader worden verandert je leven enorm. Er komt een hoop op je af. Wat betekent het om vader/moeder te worden? Hoe komt je nieuwe leven met baby eruit te zien? Hoe veranderen de rollen en hoe houd je aandacht voor je relatie? En heb je al nagedacht over hoe je je kind wilt gaan opvoeden?”

De interactieve workshop helpt ouders om zich voor te bereiden op het ouderschap. Ze krijgen informatie over de veranderingen die het ouderschap met zich meebrengt en het belang van contact met hun baby. Ze kunnen er oefeningen doen en er is veel tijd om ervaringen en ideeën uit te wisselen met andere aanstaande ouders.

Deze online workshop bestaat uit één bijeenkomst van 2 uur en vindt plaats op
Woensdag 08 november 2023 van 19.00 – 21.00 uur óf
Donderdag 16 november 2023 van 20.00 – 22.00 uur

Advertentie