8.5 C
New York
maandag 29 april 2024

Camino bestaat 10 jaar – Uitnodiging voor wandeling en open huis


Camino bestaat binnenkort tien jaar. Een mijlpaal die gevierd wordt tijdens een feestweek. Op woensdag 8 november en vrijdag 10 november zijn er feestelijke activiteiten voor gasten en belangstellenden.

Woensdag 8 november: Wandel en lunch mee
Iedere woensdagochtend maakt een groepje wandelaars vanuit Camino een wandeling. Zij praten daarna met elkaar na in het huis. Op woensdag 8 november valt deze wandeling in de feestweek. Je
bent van harte welkom om eens mee te wandelen. Deze dag wordt er een wandeling gemaakt in het
Hitland. Na de wandeling is er gelegenheid om onder het genot van een feestelijk kopje koffie of thee na te praten in het Camino-huis. Je bent kunt ook mee lunchen. Aanmelden en meer informatie: www.centrumcamino.nl/programma/wandel-met-ons-mee/.

Vrijdag 10 november: Open Huis
Op vrijdag 10 november wordt er in het Camino-huis geproost. Dit gebeurt tijdens het Open Huis om sfeer te proeven en het tienjarig bestaan te vieren. Van open inloop met koffie en wat lekkers tot en met voetmassages en het zangkoor: het feestelijk samenzijn voert de boventoon. Wethouder Wybe Zijlstra onthult bovendien een speciaal Camino-wegwijsbordje, welke op vijf plekken in Nieuwerkerk aan den IJssel worden geplaatst. Meer informatie en programma: https://www.centrumcamino.nl/nieuws/.

Over Camino
Wanneer je met kanker geconfronteerd wordt, krijg je te maken met veel onzekerheden, verdriet en vragen. Camino is er om je te ondersteunen bij het omgaan met wat allemaal op je afkomt. Camino biedt een luisterend oor en een plek waar je met gelijkgestemden contact kunt hebben. Je bent welkom als je zelf ziek bent (geweest), maar ook als iemand in je omgeving kanker heeft of daaraan is overleden.

Advertentie