8.5 C
New York
maandag 29 april 2024

Een ontmoeting met meesterverteller Arthur Japin!

Arthur Japin schrijver van romans, verhalen, toneelstukken en zelfs een filmscenario, vertelt uit eigen werk. Japin verwierf internationale bekendheid met zijn eerste roman ‘De zwarte met het witte hart’ en ‘Een Schitterend gebrek’ Vorig jaar verscheen zijn boek ‘Wat stilte wil’.

Een avond met een literair tintje, georganiseerd door Bibliotheek de Groene Venen en Boekhandel Burger, voor iedereen die graag leest en bijzondere verhalen hoort. Arthur Japin vertelt over zijn laatste boeken en voor de bezoekers is er ruimte om vragen te stellen en met hem in gesprek te gaan.

Met zijn eerste roman ‘De zwarte met het witte hart’ brak Arthur Japin nationaal en internationaal door. Sindsdien verschenen van zijn hand ruim 40 titels. Zijn werk is vertaald in meer dan 20 talen. ‘Een schitterend gebrek’ won de Libris-Literatuurprijs, ‘De overgave’ de NS-Publieksprijs. Ook schreef Arthur Japin het Boekenweekgeschenk ‘De grote wereld’. Het boek ‘Een schitterend gebrek’ wordt verfilmd.

Datum: 24 november 2023
Aanvang: 20.00 uur
Adres: Cultuurhuys de Kroon Gouweplein 1, 2741 MW Waddinxveen
Toegang: € 12,50, Voordeel met je Biebpas voor leden € 2,50
Kaartverkoop: https://www.cultuurhuysdekroon.nl of www.bibliotheekdegroenevenen.nl en aan de kassa van Cultuurhuys de Kroon

Na de lezing verzorgt Burger Boekhandel de verkoop van de boeken die uiteraard gesigneerd kunnen worden.

Advertentie