8.5 C
New York
zaterdag 27 april 2024

NGV scoort wederom super goed op TTBC 2023

Voor de turnsters van NGV stond afgelopen weekend in het teken van de Turn Totaal Cup in Breda. Dit toernooi werd dit jaar voor de zevende keer gehouden en stond geheel in het thema Halloween. 12 turnsters van NGV kwamen in actie en keerde met maar liefst 26 medailles en veel verbeteringen van persoonlijke doelen na afloop weer huiswaarts.

De turnsters laten zo vroeg in het seizoen al mooi en stabiel turnen zien, dit beloofd wat voor de rest van het seizoen! Op onderdeel sprong behaalde Sara van der Deijl en Esmay ten Brinke goud, Mirthe van Velzen en Valentine Bronder zilver en Charlotte Hooft brons. Op de brug werden Ise Deelen en Esmée Wieske eerste, Fleur Boerman en Valentine Bronder tweede en was er een derde plaats voor Luce de Mooij, Mirthe van Velzen en Dané Boer.

Onderdeel balk werd afgesloten met een gouden medaille voor Luce de Mooij, Mirthe van Velzen en Tess te Berge. Zilver was er voor Valentine Bronder en Fabienne Broeder. De bronzenmedaille werd voor dit onderdeel om de nek van Fleur Boerman gelegd. Bij het onderdeel vloer was de hoogste podiumplek weggelegd voor Luce de Mooij, Mirthe van Velzen, Valentine Bronder en Dané Boer. De tweede plaats werd behaald door Ise Deelen en Fabienne Broeder. Brons was er voor Fleur Boerman en Esmay ten Brinke.

De komende weken gaan de turnsters hard aan de slag met het uitbreiden van de programma’s en het klaarmaken voor de eerste landelijke- en districtswedstrijden in november!

Advertentie