8.5 C
New York
zondag 19 mei 2024

Sfeervol concert bij kaarslicht in Moordrecht

Op 18 november Moordrecht organiseert Eelco Slingerland het zevende Flying Eagle Concert in de Dorpskerk in Moordrecht. Bij het concert ontmoeten muzikale talenten elkaar. Van de opbrengst gaat de helft naar Boodschappenkast Zuidplas en het andere deel naar Hospice Elim in Moerkapelle.

Nieuwe musici

André van Vliet, dirigent van het koor Vox Jubilans uit Waddinxveen, zal het concertorgel bespelen. Jaap Klootwijk, die ook in 2022 meespeelde, bespeelt de percussie. Nieuw dit jaar zijn de fluitiste Marjolein de Wit en Laura van der Stoep op viool. Laura speelde afgelopen dodenherdenking mee in de Nieuwe Kerk van Amsterdam. Vier muzikale talenten die weer een mooi en afwisselend programma zullen spelen. Muziek van klassiek tot film- en musicalmuziek.

Concert bij kaarslicht

Halverwege de avond is er een pauze met gratis koffie of thee. Tijdens het concert is het koorgedeelte sfeervol uitverlicht en branden de kroonluchters in de kerk. De bezoekers kunnen in een sfeervolle kerk genieten van mooie muziek.

Opbrengst voor Boodschappenkast en Hospice Elim

Ook dit jaar zal de netto opbrengst van het concert ten bate zijn voor een tweetal goede doelen binnen de gemeente Zuidplas. Bij de uitgang van de kerk zal er een collecte worden gehouden wat volledig ten goede komt van beide stichtingen.

Kaarten kunnen tot uiterlijk 17 november 2023 online gereserveerd worden. Ook zijn er  oliebollen te bestellen voor een tientje per zak van elf oliebollen.

Online kaarten reserveren is met korting € 15,00 volwassenen en kinderen tot en met 12 jaar € 7,00. Aan de deur zijn de kaarten € 18 en € 8,00

Kaarten en de oliebollen zijn te bestellen via www.flyingeagle.nl/bestel-tickets

Advertentie