8.5 C
New York
zondag 10 december 2023

Koffie met Advies: Bijeenkomsten in het Anne Frank Centrum

Maandelijks organiseert Palet Welzijn ‘Koffie met Advies’. Deze bijeenkomsten zijn voor alle 55-plussers van Waddinxveen. Op basis van verschillende thema’s bespreken we alles om veilig, verantwoord en zelfstandig te blijven wonen. Denk bijvoorbeeld aan uw financiële veiligheid, balans tijdens mantelzorg en veiligheid tijdens de donkere dagen. Hiervoor komen professionele sprekers met kennis uit de specifieke vakgebieden.

Op donderdag 23 november komen het Taalhuis en de Formulerenbrigade Waddinxveen spreken over wat zij voor u als inwoner kunnen betekenen. Welke activiteiten worden georganiseerd, wanneer kan u bij hen terecht en hoe kunt u zich wellicht inzetten voor uw dorpsgenoten. U kunt heel praktisch oefenen met een tablet en wellicht is er een interessante workshop waar u zich voor aan kan melden.

Koffie met Advies bijeenkomsten worden elke 4e donderdag van de maand georganiseerd. Hiervoor bent u gratis welkom in het Anne Frank Centrum (Jan van Bijnenpad 1, Waddinxveen) van 10.00 tot 11.30 uur. Wilt u meer informatie? Bel naar ouderenadviseur Anneke Boersma. 06 520 64 334

Advertentie