8.5 C
New York
woensdag 17 juli 2024

Sint Pannenkoek in Molen Windlust

De beroemde beslagbereider Henk en Pannenkoekenbakker Rob gaan weer bakken. Molen Windlust aan Kortenoord 3 te Nieuwerkerk aan den IJssel is behalve een prachtig monument ook een maalvaardige molen. het molensteengemalen meel van de molen wordt als hoofdingrediënt gebruikt in de meest smaakvolle pannenkoeken die je maar kunt bedenken.

Dat doen men 25 november a.s., zo een beetje de dag van Sint Pannenkoek, tussen 11 en 15 uur. Ook de, lokaal beroemde, wiekenpannenkoek wordt, op verzoek, samengesteld. Zeker zo lekker, de vrijwilligers vinden zelf deze zelfs lekkerder dan een Tompouce of Crompouce. De netto-opbrengst van de verkoop van de pannenkoeken gaat in zijn geheel naar de onderhoudskas van de molen.

Daarom roepen de vrijwilligers mensen op om te komen: “Dus mensen help mee de molen in de best mogelijke staat te houden en doe dat door samen te genieten van Sint Pannenkoek pannenkoeken in molen Windlust“.

Advertentie