8.5 C
New York
woensdag 17 juli 2024

Theater Swanla op zoek naar muzikaal talent

Theater Swanla in Zevenhuizen viert dit jaar haar 50-jarig bestaan. Onlangs zorgde een revue voor een drie keer uitverkocht theater. De revue werd speciaal opgevoerd in het kader van het 50-jarig bestaan.

Om het jubileum met nog meer inwoners te vieren organiseert Swanla begin 2024 een heuse talentenjacht. Daarvoor is het theater op zoek naar mensen, jong én oud, die hun muzikale talenten willen laten schitteren is het theater.

Swanla’s Grote Talentenjacht biedt een podium voor zowel getalenteerde muziekstudenten als gepassioneerde muziekliefhebbers. Het maakt niet uit of je een viool bespeelt, gitaar tokkelt, de piano betovert of gewoon prachtig kunt zingen – bij de talentenjacht draait alles om muziek en passie. De jury bestaat uit professionals die hun sporen in de muziek verdiend hebben.

🎤 Datum:       
9 en 10 februari 2024 zijn de halve finales
16 maart 2024 is de finale

🏢 Locatie:       
Theater Swanla te Zevenhuizen 

Er zijn mooie prijzen te verdienen. De 1e prijs is 500,- euro, de tweede prijs 250,- en de derde prijs 100,-. Meer informatie staat op de website van theater Swanla. Aanmelden kan tot 22 december via swanlala@dorpshuis.nl.

Advertentie