8.5 C
New York
maandag 29 april 2024

Turners TOOS pakken drie keer goud!

Op zaterdag 18 november werden in Waalwijk teamwedstrijden georganiseerd voor herenturnen. Het Juwelier Jos’ Turnteam kwam uit met drie teams en keerde huiswaarts met drie maal goud.

In de eerste subdivisie had het Juwelier Jos’ Turnteam (onderdeel van jazzdance- en turnvereniging TOOS uit Waddinxveen) een team ingeschreven in niveau 3, bestaande uit Bas van Agten, Swen van Diggele, Daan Koedoot, Rinse van der Meer, Jari van der Eijk en Dirk-Jan van der Meulen. Dit seniorenteam deed het uitstekend en werd het podium opgeroepen voor het goud.

Ook in de tweede subdivisie was een team van TOOS actief in niveau 3, met vier turners: Victor Moons, Onno van der Steenhoven, Jelle Versluis en Kees Vermeulen. Ook deze mannen deden het uitstekend en hadden zelfs een nog hogere score dan hun teamgenoten van de eerste subdivisie. Zijn konden ook een gouden medaille in de tas steken.

Daarnaast kwamen Dirkjan Boevé, Timo Boomers, Auke de Lange, Brian de Kort en Kasper van Osnabrugge van het Juwelier Jos’ Turnteam uit in niveau 4. Een zeer solide wedstrijd leverde dit team ook een gouden plak op.

Tenslotte is het de attente kijker zeker opgevallen dat twee van de drie teams in de nieuwe outfit hebben geturnd! Dit allemaal dankzij onze nieuwe sponsor Juwelier Jos! Het heeft even geduurd, maar wat ziet het er gaaf uit!!

Advertentie