8.5 C
New York
zondag 3 maart 2024

Kaarsjesavond in oude dorp Nieuwerkerk

Op vrijdag 8 december 2023 van 17.00-21.00 is het Oude Dorp in Nieuwerkerk aan den IJssel. Deze sfeervolle verlicht. Deze kaarsjesavond is verbonden met de geest van saamhorigheid.

Optredens

De ondernemers van het Oude Dorp organiseren de kaarsjesavond. Zij vinden het leuk dat een aantal lokale verenigingen deze avond willen optreden. Inwoners kunnen genieten van optredens in kerstsfeer van dansschool REND, drumfanfare DKV en het Koperensemble DMB.

Feestelijke kerstactiviteiten

Dit jaar zijn er ook weer diverse activiteiten voor jong en oud. Liefhebbers van creativiteit kunnen eigen kerstkaarten maken. Daarmee kunnen zij vrienden, familie of iemand die wat extra aandacht verdient, verrassen. Voor degenen die graag dansen, is er een vrolijke Silent Disco. Daarbij kunnen deelnemers swingen op kerstmuziek in een unieke, stille omgeving. Een fotomoment met de Kerstman  geeft  een blijvende herinnering aan deze bijzondere tijd van het jaar.

Sfeervolle kraampjes en lekker eten

De kerstmarkt belooft dit jaar weer heel sfeervol te worden. Er zijn veel verschillende kraampjes met snuisterijen, kerstcadeautjes en meer. Veel kraampjes zijn van de lokale ondernemers van het Oude Dorp en lokale ondernemers uit de gemeente. Natuurlijk is er ook aan de inwendige mens gedacht en zijn er diverse kraampjes met heerlijke hapjes en drankjes.

Win leuke prijzen van de lokale ondernemers

Tijdens Kaarsjesavond 2023 kun je leuke prijzen van de lokale ondernemers winnen. Je kunt meedoen met onze kerstrebus, die je alleen op deze avond zelf inleveren.
Verder delen de kerstmeiden van REND tussen 19.00-20.00 weer kerstballen uit. Daarmee kun je leuke prijzen winnen.

Advertentie