8.5 C
New York
zaterdag 20 april 2024

Aankomend weekend wederom geen treinen naar Rotterdam Centraal

Aankomend weekend rijden er geen treinen naar Rotterdam Centraal Station. Reizigers van Nieuwerkerk a/d IJssel kunnen met de trein doorrijden tot aan Rotterdam Noord. Hier kan men de tram (RET tarief geldig) naar Centraal en het centrum nemen. Andere optie is de metro op Rotterdam Alexander (hier is het NS vervoersbewijs geldig). Reizigers die door moeten reizen naar Dordrecht kunnen op Capelsebrug de NS bus nemen naar Rotterdam Stadion. Vanaf Capelsebrug rijdt er ook een vervangende bus naar Schiedam Centrum.

Geen treinen naar Rotterdam Stadion

In dit weekend van van zaterdag 2 en zondag 3 december zijn de afsluitingen en omleidingen hetzelfde maar heeft de NS wel een oproep aan de Feyenoord supporters. Op zondag 3 december speelt Feyenoord de topper tegen PSV in de Kuip. Er rijden geen treinen naar halte Rotterdam Stadion naast De Kuip. Supporters die reizen vanuit regio Rotterdam wordt geadviseerd om zoveel mogelijk lopend, met de (deel)fiets, (deel)scooter of tram naar het stadion te reizen. Voor bezoekers van buiten de regio is het advies om met de auto te reizen en te parkeren op P10 Beverwaard of P13 Q-park Zorgboulevard.

Advertentie