8.5 C
New York
zondag 3 maart 2024

Winterwandelingen in Moordrecht

Samen wandelen en de kracht van positieve gezondheid en lekker bewegen ontdekken. Dat is het doel van Winterwandelingen in Moordrecht. Zodat iedereen zo gezond en gezellig mogelijk de winter gaat beleven. Naast informele gesprekken met andere dorpsgenoten is er ook de mogelijkheid om al wandelend kennis te maken met gezondheidsprofessionals die betrokken zijn bij het project.

De wandelingen zijn op donderdag, starten 14 december en op 7 december is er al een kennismakingsbijeenkomst. In totaal wordt er twaalf donderdagen gewandeld, maar iedereen mag zelf bepalen hoe vaak ze mee wandelen. Wandel mee en ontdek de kracht van positieve gezondheid en samen bewegen tijdens de Winterwandelingen in Moordrecht.

Dit bijzondere gezondheidsinitiatief wordt georganiseerd in samenwerking met Welzijn op Recept van Stichting ZO!, Gezondheidscentrum De Hoeksteen, Fysio Zin van Bewegen, en Praktijk voor Fysiotherapie Moordrecht.

Wat: Winterwandelingen Kennismakingsbijeenkomst
Wanneer: Donderdag 7 december, 14:00 uur
Waar: Gezondheidscentrum De Hoeksteen, Burg. Brandtstraat 56-B, 2841 XD Moordrecht

Op deze bijeenkomst maakt u kennis met de professionals achter het initiatief en leert u over het belang van wandelen, zelfs als het fysiek of psychisch moeite kost. Als startpunt voor de wandelingen is deze kennismaking de eerste stap naar een gezondere en meer verbonden gemeenschap.

De Winterwandelingen starten op donderdag 14 december om 14:00 uur en vinden elke donderdag plaats gedurende 12 weken. Het is toegankelijk voor alle leeftijden en condities; voor de duur en tempo van de wandeling wordt rekening gehouden met de conditie en fitheid van deelnemers. Het doel van deze wandelingen is een positieve impact te hebben op de algehele gezondheid.

Iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan de Winterwandelingen in Moordrecht.

Advertentie