8.5 C
New York
woensdag 15 mei 2024

Zondag Muziekmiddag – Latin Music in Swanla

De band is boeiend, high-energy optredens vervoeren het publiek naar een spectaculaire nacht in Havana, Beatriz is de perfecte combinatie van talent en frisheid. Beatriz heeft samengewerkt met internationale artiesten als Philip Lassiter (Prince), Rodolfo Argudin Peruchin en Rodney Barreto. Optredens op verschillende podia in Nederland en Latijns-Amerika met een grote acceptatie van het publiek.

Leden:
Laura Beatriz Argudin 26 jaar (pianist, componist en muzikaal leider) die een erfenis van meer dan 100 jaar in de geschiedenis van de Cubaanse muziek “Los Peruchines” met zich meedraagt vanaf haar overgrootvader Pedro Justiz Nolasco, tot haar vader schepper van de *TIMBA* op de piano Rodolfo Argudin Peruchin.

Steven Brezet 32 jaar (percussionist) die de langste tijd van zijn leven heeft gewijd aan het reizen over de wereld en zich ‘voedt’ met de verschillende culturen over de hele wereld (Senegal, Guinee, Curaçao, Marokko, Brazilië, Cuba). Zijn veelzijdigheid in het spelen heeft hem in staat gesteld om deel uit te maken van bands als Snarky Puppy, Ghost Note, Banda Magda, The Bill Laurance Group en KOFFIE. Ook is Steven de 1e Nederlandse artiest die is uitgenodigd om op te treden op het legendarische Salvador Bahia Brazil festival. Hij wordt ondersteund door Gon Bops, Contemporánea, Zildjian, Soul Dila & Innovative Percussion.

Patricia Mancheño (bassiste) Op 15-jarige leeftijd begon ze met het bespelen van de elektrische bas. Ze maakte meteen deel uit van bands met verschillende stijlen moderne muziek en nam vier studioalbums op. Ze studeerde moderne muziek aan de Aula de Jazz (Spanje) en op dit moment studeert ze af aan Codarts Rotterdam, waar ze zich specialiseert in Jazz en Latin Music.

Beatrix speelt zondagmiddag 17 december in theater Swanla om 15:00 uur en kaarten voor dit zondagmiddag optreden kosten € 9,50 en zijn te bestellen via de website van Theater Swanla.

Advertentie