8.5 C
New York
woensdag 17 april 2024

Feestelijke Kerst samenzang in St. Josephkerk met Camino-koor

Op dinsdag 19 december organiseert Camino een feestelijke Kerst samenzang St. Josephkerk. Het Camino-koor brengt sfeervolle kerstliederen ten gehore. Voor en met iedereen die wil. Liever niet zingen? Alleen luisteren mag ook. Iedereen is welkom en mag familie, vrienden en buren gezellig meenemen.

Praktische informatie

De feestelijke samenzang is op dinsdag 19 december 2023 vanaf 13:30 uur in de St. Josephkerk, Kerklaan 20, in Nieuwerkerk aan den IJssel. Aanmelden is niet nodig. In de pauze is er koffie, thee en iets lekkers. Camino vraagt om een vrijwillige bijdrage van €3,- per persoon.

Camino

Wanneer je met kanker geconfronteerd wordt, krijg je te maken met veel onzekerheden, verdriet en vragen. Camino is er om je te ondersteunen bij het omgaan met wat allemaal op je afkomt. Camino biedt een luisterend oor en een plek waar je met gelijkgestemden contact kunt hebben. Je bent welkom als je zelf ziek bent (geweest), maar ook als iemand in je omgeving kanker heeft of daaraan is overleden.

Advertentie