8.5 C
New York
vrijdag 17 mei 2024

De Bibliotheek staat ook in 2024 voor je klaar!

Ook in 2024 staat de Bibliotheek De Groene Venen weer voor je klaar. Of je nou een abonnement wilt afsluiten, moet lezen voor je lijst, beter Nederlands wil leren, een computercursus nodig hebt of jezelf cultureel wilt ontwikkelen; het kan allemaal!

Bij de Bibliotheek zijn er diverse abonnementen die je kan afsluiten. Dit abonnement geeft je toegang tot een schat aan informatie. Zo kan je naast de fysieke collectie in de vestigingen ook eindeloos en gratis de nieuwste e-books en luisterboeken downloaden. Bovendien krijg je allerlei kortingen en voordelen, in én buiten de Bibliotheek. Tot en met 18 jaar is een abonnement op de Bibliotheek altijd gratis. Leuk, voor als je je (klein) kinderen wilt voorlezen en handig, als je moet lezen voor je lijst. Kijk op www.bibliotheekdegroenevenen.nl/wordlid welk abonnement bij jou past.

Naast het uitlenen van boeken is de Bibliotheek ook een ontmoetingsplek, waar iedereen zich thuis voelt en waar iedereen terecht kan voor hulp. Zo is er een breed aanbod aan taal- en digitale activiteiten. Of je nou beter Nederlands wilt leren, je digitale vaardigheden wil verbeteren, vragen hebt over de digitale overheid of zelfs nog iets heel anders; de Bibliotheek helpt je graag verder. Elke maandag van 14.30 uur tot 16.30 uur en elke woensdag van 10.00 uur tot 12.00 uur is er spreekuur in De Batavier. Je kan hier gewoon even naar binnen lopen, dan kijken we samen welke cursus het beste bij jou past.

Alles wat de Bibliotheek doet, is niet mogelijk zonder de hulp van vrijwilligers. Dankzij hen worden er boeken uitgeleend, kinderen voorgelezen, activiteiten georganiseerd, digitale vaardigheden verbeterd en wordt er taalhulp gegeven. Zoek jij inspirerend en betekenisvol vrijwilligerswerk? Kijk dan een op www.bibliotheekdegroenevenen.nl/vrijwilligerswerk welk vrijwilligerswerk er bij jou past.

Kijk op www.bibliotheekdegroenevenen.nl/nieuwerkerk voor alle actuele openingstijden, activiteiten en contactgegevens. Hopelijk zien we je snel in de Bibliotheek, van harte welkom!

Advertentie