8.5 C
New York
zondag 28 april 2024

Concordia Waddinxveen start het jaar met reis om de wereld

Op zaterdag 3 februari a.s. organiseert Concordia Waddinxveen het spectaculaire concert ‘Couleurs du Monde’, waarin het orkest de concertbezoekers meeneemt met een reis om de wereld. Het concert start om 20.00 uur en vind plaats in de Ontmoetingskerk in Waddinxveen. Het concert
kost 12,50 euro, waar je een consumptie in de pauze bij krijgt.

Tussen de goede voornemens van het nieuwe jaar zal misschien ook wel ‘meer reizen’ zitten. Als dat het geval is dan kun je het jaar goed starten: Concordia neemt je namelijk op 3 februari mee met een muzikale reis om de wereld. Je ontdekt tijdens de reis de mooiste culturen en ontdek je van verschillende landen de ‘couleur locale’. Tijdens het concert doen we bijvoorbeeld Turkije, Japan, de Amerikaanse staat Virginia en zelfs de fameuze Bermuda driehoek aan.

Concordia Waddinxveen is de enige muziekvereniging in Waddinxveen. Het harmonieorkest speelt door het jaar heen verschillende concerten. Daarnaast bestaat de vereniging uit een opleidingsorkest en een startersorkest (gezamelijk met Excelsior Boskoop), een blaaskapel en verschillende ensembles.

Advertentie