8.5 C
New York
dinsdag 2 juli 2024

Plan voor 9 vrijstaande woningen Noordelijke Dwarsweg Zevenhuizen

Het College van B&W heeft ingestemd met een ontwerpwijzigingsplan voor het realiseren van in totaal 9 vrijstaande woningen in de lintzone naast het perceel Noordelijke Dwarsweg 110 te Zevenhuizen. In de huidige situatie kent het perceel een agrarische invulling.

Het ontwerpwijzigingsplan ‘Wijzigingsplan Tussen Noordelijke Dwarsweg 110 en Knibbelweg 21’, met de daarbij behorende verbeelding en bijlagen, ligt met ingang van donderdag 28 december 2023 tot en met woensdag 7 februari 2024 ter inzage in het Klantcontactcentrum van de gemeente Zuidplas, Raadhuisplein 1 te Nieuwerkerk aan den IJssel. De stukken zijn online raadpleegbaar via Ruimtelijke plannen.

Gedurende de inzagetermijn kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijzen op het ontwerp-wijzigingsplan naar voren brengen. Uw zienswijze kunt u sturen aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Zuidplas, Postbus 100, 2910 AC Nieuwerkerk aan den IJssel, onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerp-wijzigingsplan Tussen Noordelijke Dwarsweg 110 en Knibbelweg 21’. Voor het mondeling indienen van uw zienswijze kunt u een afspraak maken via het secretariaat van het cluster Ruimtelijk Beleid, telefonisch bereikbaar via (0180) 330 300. De afspraak dient tijdig, bij voorkeur uiterlijk een week voor het einde van de termijn van de terinzagelegging, te worden gemaakt.

Advertentie