8.5 C
New York
vrijdag 23 februari 2024

De nieuwe BRAinS-brochure is uit

De nieuwe BRAinS-brochure van Stichting ZO! is vrijdag 12 januari uitgedeeld op alle basisscholen van Zuidplas. Ook ligt de brochure op publieke plekken in de dorpen, zoals bij de bibliotheek, in het dorpshuis en in het gemeentehuis. Digitaal is de brochure te lezen via www.stzo.nl. Aanmelden kan via zovoorelkaar.nl/brains.

De brochure staat weer vol met creatieve, leerzame en sportieve activiteiten voor leerlingen in Zuidplas die aankomend najaar zullen gaan plaatsvinden. Iedere leerling die in Zuidplas woont of naar school gaat, kan zich voor BRAinS aanmelden.

Wethouder Frans Klovert: “Eén van de sterke punten van BRAinS is dat er steeds weer nieuwe dingen te beleven zijn. Van de 87 activiteiten zijn er 14 voor het eerst te kiezen. Ik moet zeggen dat ik er eentje wel heel bijzonder vind: ‘Versier je alpaca’ op de kinderboerderij. Ik zou me daar alleen al voor opgeven uit nieuwsgierigheid! Want hoe versier je een alpaca? Andere nieuwe dingen die je kunt kiezen, zijn o.a. kijkje achter de schermen bij de boerderij, stip je eigen tegel, hondentraining en drukwerk maken met inkt. Net zoals de vorige keer kan je via Zovoorelkaar.nl inschrijven. Ook kan je elke activiteit meteen afrekenen met iDEAL.”

Aanmelden kan nog tot maandag 29 januari via zovoorelkaar.nl/brains. Na maandag 29 januari is aanmelden niet meer mogelijk. BRAinS heeft twee programma’s per jaar. De vrijdag na de zomervakantie volgt het aanbod voor het volgende seizoen.

Advertentie