8.5 C
New York
zaterdag 20 april 2024

Niemo Barracuda bij winterkampioenschappen

Rotterdam, na een korte winterstop waren de selectiezwemmers van Niemo Barracuda aanwezig bij de Provinciale Winterkampioenschappen. Jinth Engelse had met zes podium plaatsen haar vorm nog niet verloren. Ook Mila Oomens had met drie podium plaatsen een zeer succesvol weekend, vooral met de gouden medaille op de 50 meter schoolslag was Oomens zeer tevreden. In de estafette wedstrijden werd ook zeer verdienstelijk gezwommen, de prestigieuze wisselslag werd door de dames Denise Boereboom, Anouchka Bos, Mila Oomens en Amber Hesper bekroond met een zilveren medaille.

Jeroen Baars liet van zichzelf horen bij de heren senioren, op beide afstanden waarvoor hij was geplaatst mocht hij eremetaal laten omhangen. Een druk programma voor zowel Mitchell van Dijk en Joep Lindhout, beide zwemmers tikte op vier afstanden aan met een PR.

Aminata Turay had zichzelf op acht afstanden geplaats en kon zelfs op drie programma’s een PR noteren. Demi Bos had met vier starts een iets minder vol programma, ook Bos kon zichzelf op drie afstanden verbeteren en op de 50 meter vrijeslag naderde ze met 0,02 seconden de magische 30 seconden grens.

Advertentie