8.5 C
New York
zaterdag 20 april 2024

Recensie : Kamermuziek Zevenhuizen

Het tot de nok gevulde kerkje op zaterdag 27 januari aan de Dorpsstraat in Zevenhuizen vormde het bewijs dat ook in Zevenhuizen kamermuziek op een levendige belangstelling kan rekenen. Een platform voor goede amateurs die van zich willen laten horen. Oud en jong, instrumentaal en zang, gevorderd en zeer gevorderd, plus een waaier aan instrumenten in verschillende ensembles bleken goed voor een gevarieerd programma. Vanaf onder meer zang, een gitaarduo, een welluidend stuk voor hoorn tot een deel uit het 5e pianoconcert van Beethoven met een bevlogen Ivo de Graad als solist.

Dit podium en het enthousiasme zowel van deelnemers als publiek tonen aan dat Zevenhuizen zijn muzikale roots heeft behouden. Leuk als perspectief voor de aanzienlijke instroom dorpsgenoten in de nieuwe wijken. 

Hulde voor de organisatoren Guus Brommet en Marjanne Roeleveld die de avond strak hebben opgezet, een goede piano voor de deelnemers hebben neergezet en een gezellige, ongedwongen sfeer hebben gerealiseerd. Hulde aan allen die het hebben aangedurfd om hun passie voor -een dankbaar publiek- te presenteren. 

Karel Christiaanse 

Voorbeeld van afbeelding
Voorbeeld van afbeelding
Voorbeeld van afbeelding
Advertentie