8.5 C
New York
dinsdag 25 juni 2024

Tennishal Waddinxveen klaar voor gebruik

De verbouwing van de voormalige tennishal op sportpark De Sniep is bijna klaar. De hal heeft nu 2 gymzalen en 1 sportzaal. Op 24 januari kwamen de vakleerkrachten onderwijs een kijkje nemen, net als de sportverenigingen die gebruik gaan maken van de tennishal. Na een welkomstwoord van wethouder Brigitte Leferink werden ze bijgepraat over de verbouwing en kregen ze een rondleiding. Op 26 januari maken de eerste sportverenigingen gebruik van de tennishal. Daarna starten ook de gymlessen aan de basisschoolleerlingen.

Waddinxveen groeit hard. De voorzieningen moeten meegroeien met de groei van het aantal inwoners. De gemeente wil een passend en afwisselend aanbod van voorzieningen als sport, kunst, cultuur, onderwijs, kinderopvang, gezondheid en ontmoeting. Dat helpt mee aan een plezierig thuis in Waddinxveen voor alle leeftijden. Hier zijn goede plekken en gebouwen voor nodig. Daarom is de tennishal in 2023 verbouwd voor gymlessen aan basisschoolleerlingen en voor de sportverenigingen. Naast de basisschoolleerlingen gaan ook de leerlingen van het voortgezet onderwijs gebruik maken van de tennishal.

Advertentie