8.5 C
New York
zaterdag 20 april 2024

Extra rollator APK na eerder succes


Op maandagochtend 15 januari was er in Dianthus Nieuwerkerk een rollator APK. Dit was bedoeld om rollators een servicebeurt te geven. De remmen, wielen en hoogte van de rollators werden nagekeken. Deze APK werd georganiseerd door vrijwilligers van het SAZ REPAIR cafe en de afdeling van de Zonnebloem. De ochtend werd druk bezocht en 17 rollators werden nagekeken. Dit bleek echt nodig te zijn. Vrijwel alle rollators werden netjes afgesteld en iedereen was dik tevreden.

Op maandagochtend 19 februari a.s. wordt van 09.30 tot 12.00 uur nog een rollator APK gehouden.
Deze APK zal plaatsvinden in de muziekschool Moz-Art aan de Schubertstraat 50 in Nieuwerkerk.
Iedereen is van harte welkom met de rollator. De koffie staat klaar en alles is gratis. Een bijdrage in de fooienpot wordt op prijs gesteld.

Advertentie