8.5 C
New York
zaterdag 20 april 2024

Leergeld bedankt gulle gevers.

Stichting Leergeld Hollandsche IJssel heeft in 2023 vele mooie giften ontvangen van gulle gevers. Lions Zevenhuizen, Kringloop Krimpen aan den IJssel, de golfbaan Hitland, golfpark Crimpenerhout en de diaconie van de gereformeerde kerk vrijgemaakt Noord zijn voorbeelden van organisaties die bij Leergeld bekend zijn waardoor men deze ook persoonlijk hebben kunnen bedanken.

De stichting ontvangt ook giften van gulle gevers die graag anoniem willen blijven en giften, waarvan Leergeld dan wel de naam weet maar niet het adres. En ook legaten ontvangt men met enige regelmaat. Giften kunnen variëren in grootte van het bedrag, maar voor Leergeld telt elke gift. Voorzitter Louis de Haan: “namens het bestuur wil ik deze gulle gevers hartelijk bedanken! Het liefst zou ik dat persoonlijk doen maar ik hoop dat de gulle gevers dit bericht lezen.”

Naast de gulle gevers heeft stichting Leergeld sinds dit jaar ook ambassadeurs voor de stichting. Dit zijn bedrijven die ons financieel en soms ook materieel ondersteunen. Veel dank is men dan ook verschuldigd aan Zeker Digitaal die niet alleen de laptops levert, maar ook vaak kosteloos onze automatisering regelt. Ook de IVA groep uit Rotterdam ondersteunt het materieel.

Stichting Leergeld Hollandsche IJssel helpt kinderen van 4 t/m 17 jaar waarvan de ouders niet meer inkomsten hebben dan 130% van het wettelijk sociaal minimum. Het motto van de stichting is dat alle kinderen moeten kunnen meedoen. De Stichting realiseert dat door o.a. het verstrekken van een fiets aan kinderen die naar het voortgezet onderwijs gaan, een laptop aan kinderen vanaf groep 7, bijles, schoolspullenpas of een aanvulling op het Jeugdfonds Sport & Cultuur. (https://leergeldijssel.nl)

Advertentie