8.5 C
New York
woensdag 17 april 2024

Melding inbraak blijkt dronken bestuurder tegen garagedeur te zijn in Waddinxveen

De politie van team Waddinxveen-Zuidplas bericht op haar Facebookpagina dat ze afgelopen nacht wel een bijzondere melding kregen van een heterdaad inbraak op de Henegouwerweg in Waddinxveen.

Ter plaatse zagen collega’s een compleet vernielde roldeur. Een beschonken bestuurder bleek de deur er met zijn voertuig uit te hebben gereden. Nadat de agenten de bestuurder eindelijk wakker hadden gekregen, overhandigde hij hen een vals rijbewijs.

De bestuurder is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau, waar hij 1075 μg/l blies! Dat zijn ferme cijfers, de grens voor een beginnend bestuurder 88 μg/l is en voor een ervaren bestuurder 220 μg/l. De verdachte bleef nog even zitten op het bureau en de politie is bezig met het onderzoek.

Advertentie