8.5 C
New York
zondag 3 maart 2024

Koffie met Advies: Bijeenkomsten in het Anne Frank Centrum Waddinxveen

Maandelijks organiseert Palet Welzijn ‘Koffie met Advies’. Deze bijeenkomsten zijn voor alle 55-plussers en andere geïnteresseerden uit Waddinxveen. Op basis van verschillende thema’s bespreken we alles om veilig, verantwoord en zelfstandig te blijven wonen. Denk bijvoorbeeld aan uw financiële veiligheid, levensloopbestendig wonen, ondersteuning en medicatieveiligheid. Hiervoor komen professionele sprekers met kennis uit de specifieke vakgebieden.

Op donderdag 22 februari komt Elfrida Visser, Teamverantwoordelijke Sociaal Team Waddinxveen, langs om te spreken over de rol van dit team als het gaat om veilig en verantwoord langer thuis wonen. Wat wordt van u, als inwoners verwacht, dat u zelf regelt? Wat is belangrijk om vroegtijdig te regelen als het gaat om veilige en verantwoord langer thuis wonen? Waarvoor kunt u wel aankloppen bij de gemeente en welke weg moet u daarvoor bewandelen.

Deze ochtend is bedoeld als voorlichting en niet om persoonlijke problemen te bespreken. Wel gaat Elfrida in op vragen die vanuit de zaal worden gesteld.

Koffie met Advies bijeenkomsten worden elke 4e donderdag van de maand georganiseerd. Hiervoor bent u gratis welkom in het Anne Frank Centrum (Jan van Bijnenpad 1, Waddinxveen) van 10.00 tot 11.30 uur. Wilt u meer informatie? Bel naar ouderenadviseur Anneke Boersma. 06 520 64 334

Advertentie