8.5 C
New York
zondag 3 maart 2024

Jongste zwemmers Niemo Barracuda kampioen

De jongste zwemmers van Niemo Barracuda zijn in de provinciale club competitie kampioen van 2024 geworden. Met een aaneenschakeling van persoonlijke records stegen de zwemmers boven zichzelf uit. Om de jongere zwemmers te laten wennen aan de wedstrijddruk, wordt de provinciale clubmeet gehouden. Hierbij zwemmen de minioren in vereniging verband gezamenlijk om de trofee. Tijdens de entree wandelen de zwemmers in feestelijke kleding achter een zelf gemaakte spandoek richting het zwembad.

Bij de jongens zwommen Lucas de Jonge en Isai Shield de concurrentie op grote afstand en eindigde op al hun afstanden op de eerste plek. Niko Taylan maakte het feestje bij de jongens compleet met drie derde plaatsen. Luuk Bijman en Teo Taylan verbeterden hun eigen tijden op alle afstanden en eindigden nipt buiten het podium.

Bij de meisjes verbeterde Noa Jade Boekhoudt en Lenthe Stibbe hun eigen tijd op al hun gezwommen afstanden en eindigde daarmee ook vaak in de top van de ranglijsten. Dat de minioren in vorm zijn blijkt uit de uitslagen. In totaal hadden de minioren vierenveertig afstanden gezwommen en verbeterde de PR op drieëndertig afstanden.

Advertentie