8.5 C
New York
vrijdag 23 februari 2024

Denk mee over de toekomst van mantelzorg in Waddinxveen!

We kunnen de toekomst niet voorspellen. Wel bereiden we ons graag voor op wat komen gaat. Professionele zorg is niet altijd meer vanzelfsprekend. We zijn meer aangewezen op elkaar. Graag gaan we met mantelzorgers in gesprek om na te denken over hoe we de zorg voor onze naasten en voor elkaar in de toekomst zo kunnen inrichten dat we de zorg vol kunnen houden. We richten ons hierbij op een methodiek die in Denemarken succesvol wordt toegepast: Re-ablement”. Palet Welzijn organiseert drie bijeenkomsten over de toekomst van mantelzorg.

Op maandag 4 maart is er de bijeenkomst voor toekomstige mantelzorgers (personen die nog niet of in mindere mate zorgen voor anderen). Op donderdag 14 maart is er de bijeenkomst voor mantelzorgers die druk bezig zijn met mantelzorg en daar de zwaarte van ervaren. De laatste bijeenkomst is 21 maart en is voor (ex-)mantelzorgers, waarbij de zorg voor de naaste is verminderd of beëindigd.

Alle bijeenkomsten vinden plaats in Waddinxveen en zijn van 19.00 tot 21.45 uur. Inloop vanaf 19.00 uur. De exacte locatie wordt gegeven na inschrijving. Aansluitend is er de mogelijkheid om onder het genot van een hapje en drankje met elkaar na te praten. Wilt u deelnemen? Stuur dan een e-mail naar a.costermanboodt@paletwelzijn.nl of bel naar 06 – 460 73 764. Zet in uw bericht de volgende gegevens: naam, telefoonnummer en de bijeenkomst waaraan u wilt deelnemen. Na ontvangst van uw bericht neemt men contact met u op. Ook bij vragen of als u meer informatie wilt, kunt u ons natuurlijk bellen of mailen.

Advertentie