8.5 C
New York
vrijdag 23 februari 2024

Turnsters NGV laten zich zien in Lekkerkerk

De turnsters van NGV deden afgelopen zaterdag 9 februari mee met de wedstrijd in het teken van de Turncompetitie in Lekkerkerk. In de categorie Pupillen III niveau 5 turnde Liselotte Visser en D’vine Curlingford zich met mooie oefeningen raar een respectievelijke derde en eerste plaats! 

In de categorie Jeugd G lieten Yenthe Voorheijden en Zoë Lobé met knappe oefeningen een goede vooruitgang zien ten opzichte van voorgaande wedstrijden, met als resultaat een zilveren en een bronzen medaille.

Als laatste kwamen Senior G  Hannah Smallegange en Pupil II niveau 5 Fleur Moonen aan de start die beiden in hun eigen categorie de hoogste scoren wisten te halen en daarmee de gouden plak mee naar huis mochten nemen.

Advertentie