8.5 C
New York
dinsdag 7 mei 2024

Kennismaken met Onbeperkt Zuidplas

Vrijdag 1 maart 2024 organiseert de belangenorganisatie Onbeperkt Zuidplas haar eerste bijeenkomst. Deze is in Dorpshuis Swanla in Zevenhuizen van 19:00 tot 22:00 uur.

Naast een presentatie van de stichting gaan stichting MEEplus, KernKracht, SAZ en stichting IDb uitleg geven over Onafhankelijke Cliƫnt Ondersteuning en Inclusie en Discriminatiebestrijding. Beiden zijn in de gemeente Zuidplas kosteloos beschikbaar voor inwoners maar nog veel te onbekend.

Wethouder Klovert neemt deze avond het rapport “het roer moet om!” van bevindingen en aanbevelingen van stichting Onbeperkt Zuidplas in ontvangst. De stichting heeft meerdere zaken onderzocht waarbij inwoners tegen de gemeente Zuidplas of stichting Zo! kwamen te staan.

Tijdens de avond is er gelegenheid om in gesprek te gaan met onafhankelijk cliƫntondersteuners, Stichting Inclusie en Discriminatiebestrijding en Stichting Onbeperkt Zuidplas om te kijken wat zij voor u kunnen betekenen.

Deze bijeenkomst is kosteloos. De organisatie zorgt de koffie en thee. In verband met de voorbereidingen is wel de vraag om zich aan te melden via het contactformulier op www.stichtingoz.nl

Advertentie