8.5 C
New York
vrijdag 19 april 2024

LC Packaging wordt Koninklijke LC Packaging

LC Packaging heeft gisteren tijdens een officiële ceremonie het predicaat ‘Koninklijk’ ontvangen ter ere van haar 100-jarig bestaan. Op 4 december 2023 werd het predicaat Koninklijk toegekend aan LC Packaging door Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander. Dit privilege is voorbehouden aan een zeer selecte groep Nederlandse bedrijven, verenigingen en instellingen met een zeer goede reputatie die al minstens 100 jaar bestaan.

Koninklijke erkenning

Het predicaat Koninklijk symboliseert het respect, de waardering en het vertrouwen van Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, Koning der Nederlanden, tegenover LC Packaging. Het is de oudste Nederlandse koninklijke onderscheiding. Bedrijven die het predicaat hebben ontvangen, hebben het recht om ‘Koninklijk’ in hun naam te gebruiken en om de Koninklijke kroon in hun logo te verwerken.

Trots en verantwoordelijkheid

Lucas Lammers, CEO van LC Packaging en 4e generatie in de geschiedenis van het familiebedrijf, voelt zich trots en vereerd: “Het predicaat Koninklijk herinnert mij er weer aan hoe bijzonder het is om als bedrijf de leeftijd van 100 jaar te bereiken, en dat in zo’n goede conditie. Dit laat zien dat niet alleen ons financiële kapitaal een belangrijk aspect is, maar nog veel meer ons sociale- en natuurlijk kapitaal. Tegelijkertijd is het een enorme stimulans om vast te houden aan onze kernwaarden: toegewijd, betrouwbaar en loyaal. We willen alle stakeholders over de hele wereld bedanken voor hun steun in het verleden, het heden en de toekomst. Vanaf nu zijn we Royal LC Packaging!

Advertentie