8.5 C
New York
maandag 22 april 2024

Eigen film op het grote doek bij Open Filmpodium Gouda

Toverlint, filmmakers Gouda, organiseert op 12 maart wederom het Open Filmpodium. Tijdens deze avond kan iedereen uit Gouda en omgeving een eigen film op groot doek laten zien in de studio van Toverlint, locatie Gouwestad, Lange Groenendaal 48 in Gouda.

Open Filmpodium

Het Open Filmpodium wordt 1 x per 3 maanden georganiseerd op een dinsdagavond. De eerste avond van 2024 vindt plaats op dinsdag 12 maart 2024. Inloop is vanaf  19:30 uur. De films worden vanaf 20:00 uur gedraaid.

Een voorwaarde voor het aanmelden van films is, dat deze niet langer mogen zijn dan 20 minuten en mp4 of mov bestanden zijn. De films blijven eigendom van de maker. Ook niet filmers zijn welkom op het Open Filmpodium. Deelname is gratis. Aanmelden voor 5 maart 2024 is gewenst en kan via pr@toverlint.nl.

Toverlint

De leden van Toverlint zijn filmmakers. Zij bieden beginnende en meer ervaren filmmakers de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen, kennis te delen, samen filmprojecten te ontwikkelen.

Tijdens de dinsdag clubavonden komen veel verschillende aspecten van het film maken aan bod zoals geluid, licht, montage, cameravoering, regie en nog veel meer. Daarnaast zijn er ook op sommige avonden andere filmclubs of experts/filmmakers te gast. Zij delen ervaringen en laten hun films zien.

Advertentie