8.5 C
New York
maandag 22 april 2024

Splinter Chabot in bibliotheek Zevenhuizen

Splinter Chabot is op 19 april te gast in de bibliotheek in Zevenhuizen. Dit is voor inwoners de kans om hem het hemd van het lijf te vragen. Splinter Chabot is al meteen succesvol als schrijver. Zijn bestseller en debuutroman ‘Confettiregen’ is een autobiografisch verhaal over Chabots coming-out en de weg ernaartoe. Het boek staat op nummer 1 in de Regenboog top 100, is het Beste Boek voor Jongeren en wordt verfilmd. Ook zijn boeken ‘Als de hemel genoeg ruimte heeft’ en Roze brieven staan in deze top 100.

Splinter Chabot is schrijver, programmamaker, presentator en politicoloog. Hij is auteur van de bestseller ‘CONFETTIREGEN’, presenteerde voor AVROTROS zijn eigen talkshow ‘SPLNTR!’, en is bij dezelfde omroep te zien in het programma ‘Ondertussen aan de Hofvijver’ waarin hij de renovatie van het Binnenhof volgt. Ín 2021 deed hij mee aan ‘Wie is de Mol, dit seizoen is hij mede-presentator van MOLTALK, de nabeschouwing over de opdrachten, complotten en theorieën van Wie is de Mol  Zijn grote voorbeelden zijn Prince en David Bowie: kleurrijke artiesten die niet dachten in hokjes en zichzelf steeds opnieuw uitvonden. Ook al mag hij naar eigen zeggen niet in hun schaduw staan.

Voor de Boekenweek 2024 schreef Splinter samen met zijn familie het Boekenweekgeschenk ‘Gezinsverpakking’.

Splinter wordt geïnterviewd door Geert van der Burg. Hij is docent Nederlands op een middelbare school in Rotterdam, Neerlandicus, Mister Pubquiz en Dorpsspeaker tijdens evenementen in Zevenhuizen

 

Datum: 19 april 2024

Aanvang:20.15 uur

Adres:​​Burgemeester Klinkhamerweg 86, 2761 BJ Zevenhuizen

Toegang:€ 12,50, Voordeel met je Biebpas voor leden € 2,50

Kaartverkoop: www.dorpshuis.nl of www.bibliotheekdegroenevenen.nl  

Naast het interview met Splinter Chabot, is er ruimte voor discussie en een signeersessie.Boekhandel Burger verzorgt weer de beste bijpassende literatuur.  

Advertentie