8.5 C
New York
maandag 22 april 2024

Nieuwe coördinator buurtapp Nieuwerkerk aan den IJssel

Annemarieke Daniels volgt Paul van Waasdijk op als coördinator van de Buurtapp in Nieuwerkerk aan den IJssel. De Buurtapp is een netwerk per wijk op Whatsapp om mensen op een snelle manier te waarschuwen voor mogelijke criminele activiteiten en het oproepen voor getuigen bij gepleegde misdrijven.

Paul van Waasdijk was 6 jaar met veel plezier de BuurtApp coördinator van Nieuwerkerk maar voor hem is het helaas tijd om het stokje over te dragen. Wel heeft hij in Annemarieke een opvolger weten te vinden. “Ik wens Annemarieke sterkte maar vooral veel plezier in deze nieuwe functie. Ik dank alle wijkbeheerders voor hun inzet!”.

Annemarieke is per 1 maart gestart als coördinator : “Ik heb er erg veel zin in!”. Meer informatie over de buurtapp is te vinden op https://www.zuidplasveilig.nl

Advertentie