8.5 C
New York
vrijdag 3 mei 2024

Koffie met Advies: Bijeenkomsten in het Anne Frank Centrum

Maandelijks organiseert Palet Welzijn ‘Koffie met Advies’. Deze bijeenkomsten zijn voor alle 55-plussers van Waddinxveen. Op basis van verschillende thema’s bespreken we alles om veilig, verantwoord en zelfstandig te blijven wonen. Denk bijvoorbeeld aan uw financiële veiligheid, balans tijdens mantelzorg, ondersteuning en medicatieveiligheid. Hiervoor komen professionele sprekers met kennis uit de specifieke vakgebieden.

Op donderdag 28 maart komt Jan Koning de apotheker van Benu Apotheek West-Gouwe spreken over medicatieveiligheid. Welke informatie moet de apotheker van u weten. Waar vindt u de informatie om uw medicatie veilig te gebruiken en welke diensten biedt de apotheek aan. Na deze bijeenkomst weet u alles over het verantwoord omgaan met medicatie.

Koffie met Advies bijeenkomsten worden elke 4e donderdag van de maand georganiseerd. Hiervoor bent u gratis welkom in het Anne Frank Centrum (Jan van Bijnenpad 1, Waddinxveen) van 10.00 tot 11.30 uur. Wilt u meer informatie? Bel naar ouderenadviseur Anneke Boersma. 06 520 64 334

Palet Welzijn levert welzijnsdiensten ter ondersteuning van de zelfredzaamheid en maatschappelijke participatie van ouderen en mantelzorgers. Ook vrijwilligers zijn van harte welkom. Palet Welzijn is ISO gecertificeerd en een merk van Fundis. Fundis participeert in bedrijven die zorg en diensten leveren voor gezondheid en welbevinden.

Advertentie